Genel Müdürümüz İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ’ yi ziyaret etti.

Lise Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı
9 Ekim 2018
Satranç Takımı Seçmeleri
10 Ekim 2018

09.10.2018 Salı günü Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN,  Ortaokul Müdürümüz Sayın Namık KAVRAAL ve İlkokul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Celalettin EKİNCİ’ yi ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN, okullarımız adına kendilerine “ilimize hoşgeldiniz” diyerek başarı dileklerini sunmuştur. Ayrıca; TED Kayseri Vakfı Okullarının Cumhuriyetimizin eğitim tarihindeki yerini, ilimizde 1966’ da bu tarafa yürüttüğü eğitim-öğretim , sosyal-kültürel,, akademik ve sportif faaliyetleri ile Kayseri halkına katkılarından bahsederek, bugün çok sayıda devlet adamı, iş adamı ve sanatçı yetiştirdiğini belirtmiştir.

Okullarımız Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı yanında TED Genel Merkezince yürütülmekte olan müfredatı da takip etmektedir. Aynı zamanda Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine bağlı olarak Türk eğitim sisteminde önemli bir mevkii oluşturmaktadır dedi.

Ayrıca, okulumuzun misyon ve vizyonu ile imkan ve kabiliyetleri hakkında bilgi sunan Genel Müdürümüz; Okulumuzun öğrenci, öğretmen idari ve destek personellerimizden bahsetti. Binalarımız ve donanımından bahsederek spor salonumuz, kültür merkezimiz ile bitmek üzere olan ortaokul binamız hakkında bilgi sundular.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Celalettin EKİNCİ ise bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu, TED Kayseri Koleji okulları hakkında bilgi edindiğini, Kayseri’ ye yapılan katkılara müteşekkir olduğunu, kendilerinin de iade-i ziyaret edeceğini, hizmetlerimizin Kayseri eğitiminde önemli bir yer teşkil ettiğini belirtti. Ayrıca; eğitim öğretim çalışmaları, Milli Eğitim yatırımları, öğrenci kayıtları, hayırsever yatırımları üzerinde durdur. TED Koleji Okullarından daha fazla hizmet ve işbirliği beklediğini belirterek okul müdürlerimize ayrı ayrı teşekkür etti.