FILMS VERSUS BOOKS

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YASASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN “TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ” SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI
4 Ocak 2016
2016 ÖSYS Başvuruları
5 Ocak 2016

TED Kayseri Koleji Lise Bölümü öğrencilerimizin dönem başından beri hafta içi düzenli olarak bir araya gelerek hazırlıklarını yapmış oldukları DEBATE SHOW (İngilizce Münazara) seyirciyle buluştu. Gerek veli ve jüri üyelerinden, gerek okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden büyük beğeni alan münazaranın konusu FILMS VS BOOKS ” Filmler mi, kitaplar mı” idi. 9. 10. Ve 11.sınıf öğrencilerimizden toplam 12 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen gösteriye daha tecrübeli olan 11. sınıf öğrencilerimizden iki koç, bir de sunucu eşlik etmişlerdir. 12 konuşmacıya da öğrendikleri dili aktif bir şekilde kullanma ve aniden karşılaştıkları sorular karşısında da kendilerini ifade etme becerilerini sergileme şansı veren DEBATE ‘de (münazarada) kazanan grup az bir farkla FOR (kitaplar) grubu olmuştur. Öğrencilerimizin konuşmaları yine kendi hazırlamış oldukları slayt ve videolarla da renklendirilmiştir. Gösteride, yine okulumuz öğrencileri tarafından bir İngilizce solo şarkı ve iki tane de okulumuz rock grubunun seslendirdiği İngilizce parça yer almıştır. Hem DEBATE (münazara) gösterimiz hem de öğrencilerimizin kendi çaldıkları enstrümanlar eşliğinde seslendirdikleri parçalar izleyiciler tarafından yoğun ilgi görmüştür.