EYP Türkiye 20. Ulusal Seçim Konferansı

TEŞEKKÜRLER TED AİLESİ, ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLDU
23 Mayıs 2017
2016-2017 eTwinning Projemiz “ Welcome Spring ”
23 Mayıs 2017

EYP Türkiye 20. Ulusal Seçim Konferansı 12-16 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kabataş Erkek Lisesinde gerçekleşmiştir. Konferansa okulumuz 10. sınıf öğrencileri Hamdi Öymen Bıçakçıoğlu, Barış Orhan, Selay Arslantürk, Melisa Zeynep Avcı, Dilara Yavuz ve Eylül Şahin, İngilizce öğretmeni Gözde Enginler eşliğinde katılmıştır. Öğrenciler 12 Mayıs Cuma günü Yıldız Parkında gerçekleşen oryantasyon ve takım kurma çalışmalarında yer almışlardır. 13 Mayıs Cumartesi sabahı yapılan açılış töreninden sonra komite çalışmalarına başlanmış ve akşamında gala yemeği düzenlenmiştir. Pazar günü komite çalışmalarına devam edilmiş, 14-15 Mayıs tarihlerinde ise öğrenciler iki gün boyunca komite çalışmalarında tartıştıkları konuları ve buldukları çözümleri genel kurula sunmuşlardır.

Avrupa Gençlik Parlamentosunun amacı, uluslar arası anlayışı yaymak ve lise düzeyindeki öğrencilerin kendi düşüncelerini ifade edebilecekleri bir platform oluşturarak, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Bu doğrultuda öğrencilerimizi çalışmaları ve konferansa olan katkılarından dolayı kutluyoruz.