ŞİİR DİNLETİSİ

2 Haziran 2015
BASKETBOL- VOLEYBOL YAZ OKULLARI
2 Haziran 2015

TED Kayseri Koleji Ortaokul öğrencilerinin seslendirdiği ‘’ Dört Mevsim’’ adlı şiir dinletisi 22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 17.30’da Konferans Salonu’ unda gerçekleştirilmiştir.
Türkçe öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan dinletiye çoğunluğunu beşinci ve altıncı sınıf öğrencilerinin oluşturduğu otuz beş öğrenci katılmıştır. Dört mevsimin ayrı ayrı betimlendiği dörtlükleri okuyan koro bölümü yirmi öğrenciden, çeşitli şairlerin mevsimler hakkında yazdıkları şiirlerden oluşan solo kısmı ise on beş öğrenciden oluşmuştur.
Dinleti hazırlanırken emeği geçen başta Türkçe Öğretmenlerimize,  idarecilerimize, Görsel Sanatlar ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimize ayrıca dinletimize teşrif eden tüm misafirlerimize kurumumuz adına yürekten teşekkür ederiz.