EYP ANKARA 2018; EQUALITY BEYOND BORDERS

17 Nisan 2018
BTEC DIŞ DENETİMİMİZ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ
18 Nisan 2018

Geleceğin liderlerini bir araya getiren Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP), 22. Ulusal Seçim Konferansı 13-16 Nisan 2018 tarihlerinde ODTU Geliştirme Vakfı Okulları’nın ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Okulumuzu temsil etmek üzere 11. sınıf öğrencilerimizden Sıla Yaren Hamurcu, Berru Taş, Dilara Yavuz, Eylül Şahin ve 10. sınıf öğrencimiz Gizem Büyükkeçeci İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Adalı eşliğinde konferansa katıldılar.

EYP Ankara 2018, 13 Nisan Cuma günü gerçekleşen oryantasyon ve takım kurma çalışmaları ile başlamış, Cumartesi ve Pazar günü tüm gün süren komite çalışmaları ile devam etmiş ve 16 Nisan Pazartesi günü yapılan genel kurul ile son bulmuştur.

Avrupa Gençlik Parlamentosunun amacı, uluslararası anlayışı yaymak ve lise düzeyindeki öğrencilerin kendi düşüncelerini İngilizce ifade edebilecekleri bir platform oluşturarak, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Öğrenciler jüri değerlendirmesinin ardından seçilerek Avrupa’da çeşitli konferanslara yollanacak ve ülkemizi temsil etme hakkı elde edeceklerdir.