02 Tem

2016/2017 Eğitim Öğretim Yılında yapmış oldukları eTwinning Proje çalışmaları sonucunda Ulusal ve Avrupa Kalite etiketi ve Levhası ile ödüllendirilen okulların ödülleri 28.06.2018 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Osman ELMALI,Projeden sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü  Okan AKYOL tarafından takdim edilmiştir.
Türkiye’de 2017 yılı içerisinde 6747 proje gerçekleşmiştir. Bu projelerden 225’i Ulusal Kalite Etiketi ve 337’si Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zuhal Yıldırım rehberliğinde 4.sınıf öğrencilerimizle 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yürütülen ‘Stem Club’ projesi ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.