13 Eyl

2017-2018 Eğitim- öğretim yılı hizmet içi eğitim kapsamında Ortaokul rehber öğretmenimiz Zeliha AKSOY ATAŞCI  tarafından , ortaokul  öğretmenlerimizle 12.09.2017 tarihinde saat 10.00 da okulumuz etkinlik  salonunda ‘Ergenlik Dönemi Çatışma Çözme Becerileri ‘ konulu atölye çalışması yapılmıştır.

İnsan yaşamı boyunca sürekli bir gelişim ve değişim içindedir. Ergenlik dönemi, belki de bu gelişim sürecinin en önemli evresini oluşturur. Çocukluktan erişkinliğe geçiş olan ergenlik dönemi, bireyde gözlenebilen sürekli bir süratli gelişimini kapsamaktadır.

“Fırtınalı ve gerginlik” dönemi olarak da açıklanabilen ergenlik, hangi toplumda olursa olsun, her bireyin yaşadığı bir evredir.

Atölye çalışması kapsamında ,hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin bu dönemi daha iyi nasıl yönetebilecekleri konusunda etkinlikler yapılarak beyin fırtınası yapılmıştır.