END OF TERM ACTIVITIES – İNGİLİZCE DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ

7 Şubat 2019
İkinci Dönem Hafta Sonu Kursları
11 Şubat 2019

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini geride bırakırken, Anasınıflarından 4. Sınıflara kadar olan tüm kademelerdeki İlkokul öğrencilerimiz İlkokul etkinlik salonunda İngilizce dönem sonu etkinlikleri yaptılar.  Anasınıfı öğrencilerimiz “Phonics Tournament”, birinci sınıf öğrencilerimiz “Phonics Party”, ikinci sınıf öğrencilerimiz “Rap Show”, üçüncü sınıf öğrencilerimiz “Raz Kids and Class Dojo Certificate Ceremony” ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz de “Super Fun Day Party” etkinliklerini şarkı söyleyerek, dans ederek, çeşitli oyunlar oynayarak ve yarışmalar yaparak dönem boyunca İngilizce derslerinde öğrendiklerini tekrar ettiler. Birinci dönemi derslerde de olduğu gibi eğlenerek kapattılar.