“EDEBİYAT SOKAĞI” ŞİİR DİNLETİSİ

13 Nisan 2017
”BEAUTY AND THE BEAST”
17 Nisan 2017

Okulumuz 50. Yıl etkinlikleri kapsamında 11.04.2017 Salı günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen “Edebiyat Sokağı” temalı şiir dinletisi büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.

Birbirinden güzel şiirler öğrencilerimizin duygularını içine kattığı şarkılar eşliğinde dile geldi. Farklı bir sahne tasarımının yer aldığı dinleti de öğrencilerimizin ses kayıtlarının ardından kurgulayarak okudukları şiirler farklı bir ahenk oluşturarak izleyicileri büyüledi.

50.yılını kutlayan okulumuz düzenlenen bu etkinlikle ,Türk Eğitim Derneği’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün “Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözüyle sanata, edebiyata ne kadar önem verdiğini anlatmıştır. Atamızın yaktığı bu meşalenin bir parçası olarak öğrencilerimizin şiir sevgisi konusunda farkındalık kazanmalarını sağlamak ve Atamızı bir kez daha anmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Selim BAHADIR’ı ve emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.