04 Şub

TED Kayseri Koleji Vakfı Ortaokulu  Rehberlik servisi tarafından düzenlenen 01.02.2019 tarihinde  beş günlük atölyemiz, öğrencilerimize ve velilerimize  katılım belgeleri , eğitmenlerimiz ve idarecilerimiz tarafından verilerek son bulmuştur. Atölyemizin  amacı yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin ailesiyle birlikte verimli vakit geçirmesini sağlamaktı.

Eğlenerek öğrenmeyi sağlayan zeka oyunları çocukların zihinlerini açan ve yeni şeyler öğrenmelerini sağlayan oyunlardır. Çocukların yeteneklerini geliştiren ve yeni yetenekler kazanmasını sağlayan zeka oyunları, hızlı karar verme, bir sonraki adımı düşünme ve olasılık hesaplama mantığını geliştiren oldukça faydalı etkinliklerdir. Karakter gelişimine de olumlu katıkları olan bu etkinlikler, çocukların planlı hareket etme becerilerini geliştiren ve kötü alışkanlıkların önüne geçen eğlencelerdir. Zeka oyunları ile bilgi ve becerisini arttıran çocukların kendine olan güveni artmakta, kendi sınırlarını tanıması sağlanmaktadır.

Oldukça verimli geçen atölyemize, katılımlarından dolayı öğrencilerimize velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.