DÜNYACA ÜNLÜ KEMAN VİRTÜÖZÜ PROF. DR CİHAT AŞKIN OKULUMUZDA

TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU TELAFİ ETÜTLERİ
13 Ocak 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 2015-2016 (8.SINIFLAR) 2.TEOG SINAVI HAZIRLIK DENEME TAKVİMİ
14 Ocak 2016

Müzik otoriteleri tarafından günümüzün önde gelen keman virtüözlerinden biri olarak tanınan ve tanıtılan Prof Dr. Cihat Aşkın; Cobos, Dmitriev, Yoel Levi, Shlomo Mintz ve Ida Haendel gibi dünyaca ünlü müzisyenler ile aynı sahneyi paylaştı. Dünyanın dört bir yanında, Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Afrika’da bulunan birçok sanat merkezinde konserler verdi ve çeşitli festivallere katıldı. Bulgaristan, Sirbistan, Polonya, İsrail ve İsviçre gibi ülkelerde gerçekleştirilen uluslararası yarışmalara jüri üyesi olarak davet edildi.

Dünyaca ünlü Keman virtüözümüz Prof. Dr. Cihat Aşkın 18.01.2016 Pazartesi günü saat 14:15 de okulumuz konferans salonunda söyleşi gerçekleştirecektir. Okulumuz öğrencilerinin de aralarında bulunduğu CAKA topluluğu bir konser vereceklerdir.caka1