DOĞAL HAYATI KORUMA

30 Mayıs 2014
GELENEKSEL 13. BİLİM ŞENLİĞİ
2 Haziran 2014

İnsanlığın doğa ile uyum içinde yaşadığı bir geleceğin kurulması için yola çıkan WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı ) ‘ nın yürüttüğü dünyada nesli tükenme tehlikesinde olan canlıları korumak ve koruma çalışmalarına destek için başlattığı uluslararası “Evlat Edinme” projesine Ortaokul 5. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Öğretmeni Aslıhan ORHAN’ ın desteği ile katkıda bulunmuştur. Bu proje ile toplam 11 adet farklı nesli tükenme tehlikesinde olan canlının korunma çalışmalarına destek verilmiştir. Bu desteğin sembolik bir ödülü olarak WWF tarafından gönderilen sertifika ve maskotlar öğrencilere verilmiştir. Uluslararası düzeyde sosyal sorumluluk ve çevre bilinçlenmesine katkı sağlayan öğrencilerin bu özverili çalışmalarının herkese örnek olması amaçlanmıştır.