DEĞERLER EĞİTİMİ KONUMUZ: YARDIMSEVERLİK

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.
26 Kasım 2018
Okul Meclisi Başkanı Seçimleri Yapıldı
27 Kasım 2018

dav

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak öğrencilerimizin duygusal ve davranışsal gelişimleriyle iç içe olan değerler eğitimini önemsiyoruz. 5. sınıf öğrencilerimize yardımseverliğin önemi, kişilerarası ilişkilere katkıları ve bireyin kendisine katkıları hakkında rehberlik çalışması rehber öğretmen Meltem ÖZYURT tarafından yapıldı. Çalışmamız, öğrencilerle soru cevap şeklinde yürütülerek okul ve ev yaşamında arkadaşlara, ebeveynlere, yaşlılara ve hayvanlara nasıl yardım ettikleri konuşuldu. Yardımseverliği örnekleyen video hakkında öğrencilerimiz hissettikleri olumlu duyguları sınıf arkadaşlarıyla paylaştılar. Çalışmamız öğrencilerimizin değerlerle ilgili hazırlanan bulmacayı çözmesi ile sonlandırıldı.