“Çocukluğumuzda İz Bırakanlar” müzikal şiir dinletisi

7 Nisan 2016
YÜZMEDE BAŞARIYA DOYMUYORUZ..
8 Nisan 2016

01.04.2016 Cuma günü TED Kayseri Koleji Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Çocukluğumuzda İz Bırakanlar” adlı müzikal şiir dinletisi konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık otuz öğrencinin görev aldığı bu dinletide öğrencilerimizin çocukluğun güzel yönlerinin altını çizen şiir, gösteri  ve dans sunumları izleyiciler tarafından çok beğenildi. Masalsı anlatımların, masum ve suçsuz olan çocuklara ithaf edilen şiirlerin, tılsımlı melodilerin yanı sıra hepimizin klasiği olan Hababam Sınıfı’ndan uyarlanmış gösteriler öğrencilerimizin ve velilerimizin beğenisini kazandı. Bu gösteride öğrencilerimize yardım ve rehberlik eden tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Emeklerini esirgemeyen Türkçe öğretmenlerimize çalışmalarının devamını dileriz.