ÇOCUĞUMLA ÖĞRENİYORUM PROGRAMININ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

5 Nisan 2018
ORTAOKUL VE LİSEDE SINAV KAYGISI AZALTMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
5 Nisan 2018

Çocuğumla Öğreniyorum Programı kapsamında, 31 Mart 2018 tarihinde okulumuz PDR Uzmanları Pınar OTÇIKIN ve Dilek GÜLTEKİN tarafından ‘Savunma Mekanizmaları ” / “Sosyal miyiz, Bağımlı mı? ” konulu seminer verildi. Seminere ilkokul, ortaokul ve lise velileri katıldı.

Seminerde kullandığımız savunma mekanizmaları, fayda ve zararları konuşulup örneklerle zenginleştirilerek anlatıldı. Velilerimizin de farkına vardıkları ve kullandıkları savunma mekanizmalarını paylaşması ile birlikte, sosyallik, sürü psikolojisi, gündelik yaşamda kaçırdığımız güzel anlar gibi konulara değinildi.  Velilerimiz de konular hakkında düşüncelerini paylaştı.Soru-cevap bölümüyle tamamlanan seminerimiz oldukça verimli geçmiştir.

Velilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.