Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Aziz Şehitlerimizi Andık

TOEFL Sınavlarına hazırlık kurslarımız başlamıştır.
20 Mart 2017
Veli Eğitimleri Hakkında
21 Mart 2017

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’inci yıl dönümü ve  Şehitleri Anma Günü,  ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi okulumuzda da törenlerle kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde, vatan uğruna canını feda eden şehitlerimiz için okulumuz konferans salonunda anma töreni gerçekleştirildi. Törene; yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve ardından şanlı İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Öğrencilerimizin ilimizde yaptığı “Çanakkale Ruhu ve Fedakarlık” ile ilgili yaptığı  röportajın izlenmesiyle devam etti. Cepheye giden askerlerin fotoğraflarının gösterildiği video gösteriminde öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve Çanakkale zaferi uğruna kahraman askerlerimizin nelerden vazgeçtiğini anlatan oratoryo izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Okulumuz Müzik öğretmenlerimiz eşliğinde orkestramız ve öğrenci koromuzun   seslendirdiği Çanakkale türküleri  ve marşlar  büyük beğeni topladı.

Bizde; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.