KURTULUŞ SAVAŞIMIZIN “ÖNSÖZÜ” SAYILAN ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’MİZİN  100. YILINI ÇOŞKUYLA GURURLA KUTLARKEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ SEVGİ, SAYGI VE ŞÜKRANLA ANDIK

ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYA VE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ
18 Mart 2015
NEVŞEHİR’DE DE ŞAMPİYON OLDUK
25 Mart 2015

“Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yılını Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Haftası” kapsamında hazırlanan programımız hafta boyunca yapılan etkinliklerle sürdü.
Okul yerleşkemizdeki Atatürk Anıtı’mıza ve Kayserili Çanakkale Şehitleri Anıt Ağacı’mıza  Çelenk Sunma Töreniyle başlayan programımız, okulumuz konferans salonunda düzenlenen törenle devam etti. Törene vakıf ve okul yöneticilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.
Duygusal anların yaşandığı törende, okul öncesi öğrencilerimiz gösterileriyle; okul koromuz Çanakkale türküleriyle; Ortaokul öğrencilerimiz “Çanakkale Oratoryosuyla” izleyicilere coşku ve hüznü birlikte yaşattılar.
Salon girişine hazırlanan “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” Fotoğraf Sergisi’de izleyicilerimizin büyük  beğenisini kazandı.
“Çanakkale 100 yıl önce Geçilemedi; Geçilemeyecek.”