Cambridge ve TOEFL Sertifika Töreni

2 Kasım 2016
ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ
8 Kasım 2016

Cambridge ve TOEFL sertifika törenimiz 1 Kasım günü saat 17.00’da Konferans salonunda kıymetli öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Törende, geçen sene Cambridge ve TOEFL sınavları hakkında genel bilgilendirme yapılmış ve sınava giren, başarı sergileyen tüm öğrencilerimize katılım sertifikaları okul yöneticilerimiz ve Ortaokul İngilizce öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

Okulumuzda her yıl uygulanan Cambridge ve bu yıl uyguladığımız TOEFL Junior ve Primary sınavları uluslararası geçerliliği olan doğru İngilizce becerilerinin, doğru seviyede kullanılıp kullanılmadığını test eden ve sertifikalandıran sınavlardır. Okulumuz bu sınavlarda Türkiye’de ve tüm TED okulları arasında her sene olduğu gibi büyük bir başarı sergilemiştir. Öğrencilerimize destek veren tüm emeği geçen öğretmen ve sınava katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuza bu gururu yaşatan tüm öğrencilerimizi kutluyor, bu başarıda emeğini esirgemeyen fedakâr öğretmenlerimize ve törenimize katılan saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyoruz.