Cambridge ve TOEFL Sertifika Töreni Yapılmıştır.

BTEC Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı
27 Ekim 2017
RoboTED Ankara’daydı.
27 Ekim 2017

Cambridge ve TOEFL sertifika törenimiz 19 Ekim günü saat 17.00’de konferans salonunda kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Törende, öncelikle geçen sene de gerçekleştirilmiş olan Cambridge ve TOEFL sınavları hakkında genel bilgilendirme yapılmış ve sınavda başarı gösteren tüm öğrencilerimize katılım sertifikaları okul yöneticilerimiz ve ortaokul İngilizce öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

Okulumuzda her yıl uygulanan Cambridge ve geçtiğimiz yıl ilk kez uygulanan “ TOEFL Junior”, “Primary” sınavları; uluslararası geçerliliği olan, İngilizce becerilerinin seviyesini ve dilin doğru kullanımını ölçen ve sertifikalandıran sınavlardır. Okulumuz bu sınavlarda Türkiye’de ve tüm TED Okulları arasında her sene olduğu gibi büyük bir başarı sergilemiştir. Öğrencilerimize destek veren, eğitim-öğretim aşamasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve sınava katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuza bu gururu yaşatan tüm öğrencilerimizi kutluyor, bu başarının mimarı olan öğretmenlerimiz ve törenimize katılım gösteren velilerimize saygılarımızı sunuyoruz.