CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

14 Kasım 2014
İNGİLİZCE ONLİNE PROGRAM TANITIMI
18 Kasım 2014

Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların, doğru İngilizce becerilerini doğru seviyede kullanıp kullanmadıklarını test eder ve bunu sertifikalandırır.
31 Mayıs 2014 tarihinde TED  Kayseri Koleji’nde “Cambridge ESOL Sınavları” yapılmıştır. Okulumuzdan 189 öğrencimiz bu sınavlara katılmıştır. Öğrencilerimizin sertifikaları 16 Ekim 2014 Perşembe akşamı düzenlenen kokteylin ardından Konferans Salonunda tüm idareci ve İngilizce öğretmenlerinin katılımlarıyla verilmiştir. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.