BU BENİM ESERİM PROJESİ

Tam Eğitim Bursu Sınav Başvuru süresi 09 Mart 2014 tarihine kadar uzatılmıştır.
5 Mart 2014
YEŞİLAY HAFTASI SEMİNERİ
5 Mart 2014

Ülkemizin ihtiyaç duyduğu bilim insanlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak; bilimsel amaçlı yarışma ve benzeri etkinlikleri ilgiyi-katılımı artırarak ülke genelinde yaygınlaştırmak ve teşvik etmek, geleceğin bilim insanı olma potansiyeline sahip çocuklarımızı erken yaşlarda keşfedip var olan yeteneklerini geliştirmek, gerekli desteği vererek onlara araştırmacı bir ruh kazandırmak amacıyla ‘Bu Benim Eserim’ İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması gerçekleştirilmektedir.
6. 7. ve 8. sınıflarına yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler matematik ve fen bilimleri alanlarında hazırladıkları projeler ile çalışmaya katılabilmektedir. Bu alanlardaki konuların projelendirilmesi aşamasında, çalışmaların özgün, bilimsel, mantık çerçevesi içinde, estetik, uygulanabilir ve sosyal fayda sağlayıcı olması esas alınmaktadır.
Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa yürüttüğü İlköğretim öğrencilerine yönelik “IX. Matematik Ve Fen Bilimleri Proje Çalışması” kapsamında okulumuz 10 projeyle katılmış, 5 projemiz  bölge bilim kuruluna gönderilmek üzere onaylanmıştır.
Öğrenmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.