BİR KİTAP DA SENDEN OLSUN

25 Mayıs 2016
Atatürkçü Düşünce Derneği Gezimiz
27 Mayıs 2016

Hikâyeler tüm çocuklarımızın kalbine değmeli, fikirlerine ışık tutmalı…Okulumuzun ilkokul kademesi ile ortaokul kademesi adına “Kültür Edebiyat ve Basın Yayın” ve “Çocuk Hakları” öğrenci kulüplerinin yürüttükleri ve öğrenciler arasında yardımlaşma-paylaşma duygularının geliştirilmesi, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanabilmesi amacıyla nisan-mayıs aylarında kitap toplama kampanyası başlatılmıştır. Öğrencilerimizin kampanyaya gösterdikleri yoğun ilgi doğrultusunda 1655 kitap toplanmıştır. Toplanan kitaplar kulüp rehber öğretmenlerimiz Seda ÖZDEMİR, Melda GENÇEL ve kulüp öğrencilerimiz eşliğinde Cevdet Sunay İlkokulu – Ortaokulu’na teslim edilmiştir. Ziyaretimiz sırasında göstermiş oldukları misafirperverlik için Cevdet Sunay Ortaokulu müdürü, öğretmen ve öğrencilerine ayrıca göstermiş oldukları hassasiyet ve kampanyaya bulundukları katkılar nedeniyle okulumuz öğrencilerine teşekkür ediyoruz.