BİLİMLE İÇ İÇE BİR HAFTA

12 Mayıs 2017
50. Yılımızda TED Okulları Bir Kalpte Atıyor
15 Mayıs 2017

Okulumuzun 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri içerisinde mayıs ayının ikinci haftası Bilim Şöleni şeklinde geçti.

9 Mayıs günü okulumuzun çok amaçlı salonunda öğrencilerimizin hazırladıkları projeler okul idarecileri, öğretmenleri, veli ve öğrencilerinin katılımı ve meraklı gözleri eşliğinde sergilendi.

Fen bilimleri, fizik, kimya ,biyoloji , sosyal bilgiler , matematik ve beden eğitimi derslerinde  yaptıkları yalıtımlı ev, sürtünme kuvveti, paralel bağlama , erozyon, çeşitli spor sahası modelleri, eldivenle kontrol edilen dron Mevlana Türbesi, Anıtkabir modeli gibi birçok proje sergilendi.

Bilim Şöleni’mizin bir başka etkinliği de 11-12 Mayıs günü gruplar halinde Kayseri Bilim Merkezine gezi düzenlendik. Büyük ilgi gören gezide öğrencilerimiz hem derste öğrendikleri bilgileri pekiştirme imkanı buldular hem de eğlenceli saatler geçirdiler.

Bilim haftasının gerçekleşmesinde emeği geçen idareci , öğretmen  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.