BEYAZ BAYRAĞIMIZI  VE SERTİFİKAMIZI ALDIK

‘’ SAĞLIKLI GENÇLİK, MUTLU GELECEKTİR ‘’PROJESİ TANITIM TOPLANTISI, SAYIN VALİMİZ ORHAN DÜZGÜN’ÜN KATILIMIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Kasım 2014
BAŞARI SERTİFİKALARIMIZI VE YEŞİL BAYRAĞIMIZI İKİNCİ KEZ ALDIK!
25 Kasım 2014

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz  “Beyaz Bayrak” ve “Sertifika” ile ödüllendirilmiştir.

14.11.2014 Cuma günü saat 14:00’da Melikgazi Erciyes Mesleki Teknik ve Anadolu Müdürlüğü konferans salonunda Kayseri Valisi Sayın Orhan DÜZGÜN’ün de katılımıyla  tören  düzenlenmiştir. Törende Beyaz Bayrak ve Sertifika alan  okulumuz bir kez daha başarısını taçlandırmıştır.