04 Oca

2017-2018 Öğretim yılı okullar arası basketbol liseli gençler müsabakalarında okulumuzu temsil eden genç kız ve genç erkek basketbol takımlarımız  geleneği bozmayarak  Kayseri şampiyonu olmuştur.

Final müsabakaları genç erkek takımımızın  İstem Koleji ile yaptığı maç ile başlamıştır. Oldukça çekişmeli geçen maçta üstünlüğünü ortaya koyan takımımız maçı   65-55 gibi farklı bir skorla kazanarak Kayseri şampiyonu olmuştur.

Genç kız takımımız ise Sami Yangın Anadolu Lisesi ile final müsabakası oynayarak rakibine açık ara farkla üstünlük sağlamış ve maçı  64-32 skorla kazanarak Kayseri şampiyonu olmuştur.

Basketbol da ekol olan ve  sporda alt yapıya önem veren okulumuz dışarıdan takviye oyuncu anlayışına karşı durarak takımlarımızın tamamını alt yapıdan yetiştirdiğimiz oyunculardan oluşturmuştur.

Çifte kupayı okulumuza getiren okul takımlarımızı, antrenörlerimiz Erol DEDE, Atilla BOZDAĞ ve Mustafa GÖÇER’i, maçın her dakikasında takımlarımıza tezahüratlarıyla güç veren taraftarlarımızı,öğretmenlerimizi ve  velilerimizi kutluyor, grup müsabakalarında ilimizi ve okulumuzu temsil edecek takımlarımıza başarılar diliyoruz.