AŞÇILIK KULÜBÜMÜZDEN UYGULAMALAR

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ YGA (YOUNG GURU ACADEMY) GENÇ LİDERLER PROGRAMI ZİRVESİNE KATILMAYA HAK KAZANDI
11 Kasım 2016
ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK
14 Kasım 2016

09.11.2016 tarihinde okulumuz Aşçılık Kulübü olarak öğretmenlerimiz Niha DOĞAN ve Onur KUMPINAR gözetiminde yemekhanemizde yapılan renkli ve şekilli kurabiyeler ile ilk uygulamamız gerçekleşmiştir. Öğrencilerimize sağlıklı, hijyenik ve iş kazalarından uzak bir ortam hazırlanmış olup ders saati boyunca eğlenceli ve keyifli zaman geçirmişlerdir.

Öğretmenlerle birlikte besinlerle ilgili sohbet edilerek öğrencilerin düşünceleri alınmış ve beraber kurabiye yaparak ilk yemek uygulaması yapılmıştır. Ayrıca yemekhanemiz gıda mühendisi öğrencilerimize hazırlanan hamurların malzemeleri, faydaları, ve besinler hakkında bilgi vermiş, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemi vurgulanmıştır.

Verimli bir kulüp çalışması gerçekleştirilmiş ve bir sonraki uygulama için yapılacaklar öğrencilerimizle konuşulup kararlaştırılmıştır.