Ankara "Üniversite Oryantasyon" Gezisi

21 Mart 2014
TED Kayseri Koleji Öğrencileri TED Mezunlar Derneğini Ziyaret Etti
26 Mart 2014

Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara  gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin,  birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını  ve gelecekleri için sağlıklı karar vermelerini sağlamak amacı ile 14 Mart 2014 Cuma günü  ODTÜ ve BİLKENT Üniversitesi ziyaret edildi.
Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok sunumun gerçekleştirildiği  ODTÜ tanıtım fuarında başladı. Öğrencilerimiz çeşitli sunumları izleyerek bilgi edindiler. Üniversitenin tanıtım sunumunun ardından  ODTÜ ziyaretimiz öğle yemeğiyle sona erdi.
Ardından Bilkent üniversitesine geçilerek üniversitenin tanıtım sunumu izlendi. Bilkent Üniversitesi tanıtım ekibi tarafından gruplara ayrılan öğrencilerimiz üniversite kampüsünü, bölümleri gezdi. Öğrencilerimiz meslekler ve fakülteler hakkında bilgi aldı.
Dolu dolu geçen mesleki tanıtım gezimizin son durağı  Kent Park oldu. Akşam yemeğinin ardından  Kayseri’ye dönüldü.
Geleceklerine yön verecek olan öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen gezimizde öğrencilerimiz üniversite havasını doyasıya yaşamış oldular.