ANKARA  “ÜNİVERSİTE ORYANTASYON” GEZİSİ…

BUĞDAYLI İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE SİNEMA GÜNLERİNDE BULUŞTUK
21 Nisan 2015
MATEMATİĞİN ÖĞRENİME YANSIMALARI KONULU MATEMATİK SERGİMİZ AÇILDI
22 Nisan 2015

Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara  gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin,  birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını  ve gelecekleri için sağlıklı karar vermelerini sağlamak amacı ile 16-17 Nisan 2015 tarihleri arasında  TEDÜ (Türk Eğitim Derneği Üniversitesi) BİLKENT  ve ODTÜ ziyaret edildi.
Gezimiz, 16 Nisan 2015 Perşembe günü  TED Üniversitesi’nin bölümleri hakkında bilgi alarak başladı. Kurumsal İletişim Sorumlusu Mutlu Ata CAN üniversitenin eğitim çalışmaları, öğrenim ve   bölümler  hakkında tanıtıcı bilgiler vererek öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Yapılan sunumun ardından öğrencilerimiz TEDÜ’yü ve bölümlerini gezdi. TEDÜ’deki  öğle yemeğinden sonra ziyaretimiz sona erdi
Ardından Bilkent üniversitesine geçilerek üniversitenin tanıtım sunumu izlendi. Bilkent Üniversitesi tanıtım ekibi tarafından gruplara ayrılan öğrencilerimiz üniversite kampüsünü, bölümleri gezdi. Öğrencilerimiz meslekler ve fakülteler hakkında bilgi aldı.
17 Nisan 2015 Cuma günü ise meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok sunumun gerçekleştirildiği  ODTÜ tanıtım fuarında öğrencilerimiz çeşitli sunumları izleyerek bilgi edindiler. Üniversitenin tanıtım sunumuyla ODTÜ ziyaretimiz sona erdi.
Geleceklerine yön verecek olan öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen gezimizde öğrencilerimiz üniversite havasını doyasıya yaşamış oldular.