ANKARA GEZİSİ

2016-2017 eTwinning Projemiz “ Welcome Spring ”
23 Mayıs 2017
12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ
23 Mayıs 2017

6.sınıf öğrencilerimizle 12 Mayıs 2017 Cuma günü “Ankara Anıtkabir Ziyareti, Eğitim ve Kültür Gezisi” öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Kuruluşunun 50. yılında TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ü ebedi ziyaretini yaptığı Anıtkabir’de saygıyla anılmıştır. Okul Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN’ in Anıtkabir özel defterini imzalamasından sonra resmi tören ve mozoleye çelenk bırakmakla başlayan ardından rehberler eşliğinde Anıtkabir Müzesi’ nin gezilmesiyle devam eden eğitim ve kültür gezisi TBMM’ nin ve I. Meclis’in ziyaret edilmesiyle son bulmuştur.

Öğrencilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan kişileri ve bu temellerin atıldığı yerleri bir an olsun tarihe yolculuk yaparak daha iyi tanıma şansını bu gezi aracılığıyla yakalamışlardır.

“Ankara Anıtkabir Ziyareti, Eğitim ve Kültür Gezimiz” ile TED Kayseri Koleji olarak 6. sınıf öğrencilerimizle amacına ulaşan, verimli ve planlı bir gezi gerçekleştirmiş olduk. Gezi ve ziyaretimizde emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.