Anasınıfı ve Ana Hazırlık Gruplarında "İngilizce Zeka Oyunları" uygulaması başlatıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
22 Nisan 2016
‘What Works In English ? ‘ tanıtım toplantısı
25 Nisan 2016

Okulumuzun Anasınıfı ve Ana Hazırlık gruplarında İngilizce derslerine entegre bir şekilde “Zeka Oyunları” uygulaması başlatıldı. Çocuklarımızın İngilizce dilinde zeka, akıl, mantık, işlem, strateji, karma zeka ve mekanik oyun üniteleriyle ilgi alanlarını keşfetmeleri sağlanarak onların kapasitelerini geliştirmeleri hedefleniyor. Ayrıca, İngilizce Zeka oyunları derslerinde çocuklarımıza oyunlar oynatılırken klasik müzik dinletilerek yaratıcılıklarını kullanma potansiyeli arttırılmakta ve çocuklarımızın beyin loblarından mantıksal olan “sol beyin” çalışırken, duygusal ve sanatsal olan “sağ beynin” de çalıştırılması sağlanmaktadır.

Bu derslerde öğrencilerin zeka potansiyellerini tanıması ve geliştirmesi; problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmesi, hızlı ve doğru karar vermesi, sistematik bir düşünme yapısı geliştirmesi, zeka oyunları kapsamında bireysel, takım halinde ve rekabet ortamında çalışma becerileri geliştirmesi ve problem çözmeye yönelik olumlu bir tutum geliştirmesi hedefleniyor.