04 Nis

Okul Öncesi bölümümüz Kütüphane Haftası kapsamında ana sınıfı öğrencilerine kitap sevgisi aşılamak üzere Abdullah Gül Üniversitesi Kütüphanesine gezi düzenledi. Öğrenciler Kütüphanede gezerek çeşitli bilgi kaynaklarına nasıl ulaşıldığını öğrenerek, kütüphanede kimlerin çalıştığı ve kütüphane kuralları hakkında bilgi edindiler. Okul öncesi öğrencilerine yönelik ayrılan bölümde, yaşlarına uygun kitapları incelediler. Kütüphane görevlileri etkinlik salonlarında “Kütüphanedeki Aslan, Bir Problemle Ne Yaparsın, Değnek Adam ve Bay Tavşanın Bir Fikri Var” adlı kitapları okuyup çeşitli etkinliklerle öğrencilerin dinledikleri hikâyeleri sorgulamalarını sağladılar. Öğrencilerimiz gezi esnasında keyifli anlar yaşadılar.