AİLE OKULU-1 SEMİNERİMİZ YAPILDI

23 Aralık 2015
ÖĞRENCİLERİMİZ AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSUNDA
23 Aralık 2015

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları PDR Zümresi tarafından gerçekleştirilen Aile Okulu-1 Programı kapsamında, 22 Aralık 2015 tarihinde Okulumuz PDR Uzmanları Elif Seda ŞAHİN ve Zeliha AKSOY ATAŞCI tarafından ‘Fişte Bırakılan Çocuklar ‘ ve ‘Mutlu Aile Başarılı Çocuk’ konulu seminer verildi.
Okulumuz konferans salonunda yapılan seminer velilerimizin sunumlara etkin katılımıyla gerçekleşti. Görsellerle desteklenen seminerimiz velilerimizin sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.
Aile Okulu-2 programımız 28 Aralık 2015 Pazartesi günü saat 17.00’da Prof. Dr. Neriman İNANÇ ‘ın “Eğitim Hayatında Beslenme “konulu semineriyle devam edecektir.
Programlarımıza katılarak bizlere onur veren velilerimize bir kez daha teşekkür ederiz.