Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Kariyer Günlerine Katıldı

Anasınıfı Yılsonu Gösterisi
3 Mayıs 2016
15. Bilim Sergimiz
4 Mayıs 2016

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU,  TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Kariyer Günlerine katıldı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve lise öğrencilerimiz katıldı.

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Kariyer Günleri etkinliği kapsamında öğrencilerimizle bir araya gelerek söyleşi yaptı. Söyleşinin açılış konuşmasını yapan AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, “Kişinin kendini geliştirebileceği, dünyaya, insanlığa ve çevresine katkı sağlayabileceği fırsatlarla, imkanlarla dolu bir çağda yaşıyoruz. Bu imkanları ve fırsatları şimdiki gençlerin iyi değerlendirmesi gerekiyor” dedi.

AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU söyleşide Abdullah Gül Üniversitesi hakkında da bir sunum yaparak meslek ve kariyer ile ilgili görüşlerini anlattı. Abdullah Gül Üniversitesi’nin,  3. nesil üniversitelerin öncüsü olarak, dünyaya yeni bir eğitim ve araştırma modeli sunduğunu söyleyen Rektör SABUNCUOĞLU,  bu model ile toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve geleceği şekillendirebilecek gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Bunu sağlamak için de kurdukları mekanizmalarla, kaliteli öğrencilerle, kaliteli öğretim üyelerini buluşturduklarını anlatan Prof. Dr. SABUNCUOĞLU Abdullah Gül Üniversitesi’ni Destekleme Vakfı’nın (AGÜV) desteği ile gerek öğretim görevlilerine, gerekse öğrencilere çok çeşitli ve eşsiz imkanlar ve fırsatlar sunduklarını vurguladı.

Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU,  LYS öncesinde öğrencilerimize güven aşılayarak, meslekler ve gerekli yetkinliklerle ilgili gelecek projeksiyonu yaparak onlara yeni bakış açıları kazandırdı. Öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, gençlerin hedefleri olması gerektiğinin altını çizerek “Hedeflerinizi doğru belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için doğru bir planlamayla gerekeni yerine getirin. Üniversite sınavının son aşaması yakın zamanda gerçekleşecek. Sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Söyleşinin sonunda Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN ve İlkokul Müdürümüz Raci ÜLKE katılımından dolayı Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU’ na teşekkür ederek çiçek takdim etti.