9.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN BURSA VE ÇANAKKALE ZİYARETLERİ…

Bir Anne Tüm Dünyayı Değiştirebilir
2 Mayıs 2016
Anasınıfı Yılsonu Gösterisi
3 Mayıs 2016

Kutlu zaferin 101.yılında Çanakkale’deydik. Okulumuzun 9.sınıf öğrencileri 26-29 Nisan 2016 tarihleri arasında Bursa ve  Çanakkale gezilerini gerçekleştirdiler. Bursa’daki tarihi mekanların ziyaretinden sonra Çanakkale’ye geçildi. Burada rehber eşliğinde Boğaz’ın iki yakasındaki şehitlikler, tabyalar ve müzeler ziyaret edildi. Çanakkale Zafer Anıtı altında öğrencilerimizin okuduğu İstiklal Marşı ve öğrencimiz Dilara Samancı’nın  Öğretmenimiz Fazıl Ahmet Bahadır’a ait olan “Gelibolu’da Mehmetler” adlı şiiri okuması duygu dolu anların yaşanmasını sağladı ve bir anda diğer ziyaretçilerin de ilgi odağı haline gelmesine neden oldu. Öğrencilerimizin, yaşadığı toprakların hiçte kolay kazanılmadığını, bu topraklar için ağır bedellerin ödendiğini görmesi, anlaması ve  geçmişini unutmaması adına çok faydalı, anlamlı ve  kültürel bir etkinlik oldu.

Bugün Bizden Vatan Razı Olacak!
Nefer Şehit, Ordu Gazi Olacak.”