17 May

Okulumuz sosyal etkinlikler kapsamında 9.sınıf  öğrencilerimize   10-11 Mayıs 2018  tarihlerinde  Bursa ve Çanakkale gezisi düzenlenmiştir. Gezi programında öğrencilerimize M.Yardımcısı Erol DEDE  ve öğretmenlerimizden  Aslı Bayazıt, Coşkun Gönültaş  rehberlik  etmiştir.

Gezimiz 10 Mayıs 2018 Perşembe günü Bursa da Ulu Camii ve tarihi mekânların gezilmesi ile başlamış ve ardından  Çanakkale’ye doğru yola çıkılmıştır. 11 Mayıs 2018 Cuma günü Çanakkale Şehitlikleri ve tarihi mekânlar ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimizin, tarihin yazıldığı yerleri yakından görmesi ve o manevi  atmosferi yaşayarak milli bilinçlerini  geliştirmesi açısından oldukça verimli geçmiştir. Gezimizde emeği geçen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.