8.SINIF VELİLERİMİZE LİSE TANITIM SUNUMU DÜZENLENDİ

3 Mayıs 2019
9. Yabancı Diller Fesitval Davetiyesi
6 Mayıs 2019

8. sınıf velilerimize 02.05.2019 Salı günü, 2019-2020 öğretim yılı lise tanıtım programı gerçekleştirildi.

Müdür Yardımcımız Nadihan YOLGEÇTİ  okul kuralları ve okulun haftalık işleyişi, eğitim modeli, eğitimsel hedefler, sosyal faaliyetler, üniversite sınav sistemi, üniversite başarıları üzerine paylaşımlarda bulunurken, okul müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN yeni eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecek akademik ve sosyal faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantının devamında Yabancı Diller Bölüm Başkanı Ayşe ADALI ile Bilim İnsanı Yetiştirme Programı sorumlusu ve Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Cem ALPARSLAN  tarafından yeni dönemde uygulanacak olan programların tanıtımları yapılarak, süreç hakkında bilgiler verildi.

Bu doğrultuda 2019-2020 Eğitim-öğretim dönemi boyunca uygulanacak  olan ulusal ve uluslararası programlar şu şekildedir:

• AQA OXFORD INTERNATIONAL GCSE PROGRAMI
  • BTEC-IT PROGRAMI
  • NOVA SCOTIA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI
  • BİYP (Bilim İnsanı Yetiştirme programı)

Okul PDR Uzmanı Merve YILMAZ ise rehberliğin tanımı ve işlevleri ile lise kademesindeki işleyişi hakkında paylaşımlarda bulundu.

Toplantı sonunda veliler tarafından merek edilen sorular cevaplandırdı.

Tüm 8.sınıf öğrencilerimize, LGS ‘de ve  yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.