15 Nis

TED Kayseri Koleji Vakfı Ortaokulunda 14 Nisan 2019  tarihinde öğleden önce 8.sınıf seviyesinde bireysel görüşmelerle veli toplantımız başladı . Bireysel görüşmelerin ardından okul rehber öğretmenimiz Zeliha AKSOY ‘un velilerimize ‘’LGS Sürecini Veli Olarak Nasıl Daha İyi Yönetebilirim’’ adlı sunumuyla devam etti.

Öğleden sonra 7.sınıf seviyesinde velilerimiz bireysel görüşmelerini tamamladıktan sonra , rehber öğretmenimiz Zeliha AKSOY’ un LGS sınav sistemi hakkında velilerimiz bilgilendirilerek ,sınava hazırlık sürecinde öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken noktalar belirtildi, ardından  Müdür Yardımcımız Mustafa KOCA’nın  hafta sonu kurs bilgilendirmesiyle  toplantımız sona ermiştir. Oldukça verimli geçen toplantımızda emek veren tüm idarecilerimize öğretmenlerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.