7. Sınıf Dil günleri

GELENEK YİNE BOZULMADI..YİĞİT ASLAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU
6 Haziran 2017
5. sınıflarımızın üçüncü İngilizce gösterisi “A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED!”
6 Haziran 2017

7.sınıf öğrencilerimiz Dil Günleri kapsamında “NON-STOP PINGS” adlı etkinliklerini 1 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz etkinliklerine “Tongue Twister” oyunuyla kendileri yarışırken seyircilerin de eğlenceli vakit geçirmesini sağladılar. “Quiz Game”etkinliğinde yarışarak ” Riddles” etkinliğinde seyirciye bilmeceler sorarak keyif dolu dakikalar yaşattılar. Etkinlik öğrencilerimizin Almanca Wir Leben Laut” adlı şarkıyı coşkuyla seslendirmesiyle sona ermiştir. Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür eder, emeği geçen öğrencilerimizi ve İngilizce öğretmenlerimiz Fulden ÖZKAN SEYFELİ, OSMAN TUNA ve Almanca öğretmenimiz Çiğdem ERDEM’i tebrik ederiz.