5. sınıflarımızın ikinci İngilizce gösterisi “HEALTH IS WEALTH”

SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ
11 Ocak 2017
5.Sınıf İngilizce Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
16 Ocak 2017

13 Ocak 2017 tarihinde 5. Sınıflarımız  2.etkinliklerini sunmuşlardır. “HEALTH IS WEALTH”  başlığı altında sağlık ve sağlıklı beslenmenin önemi şiirlerle, şarkı ve danslarla sahnelemişlerdir. “A Food for Everything” ve “Food, Food, I love You So” şiirlerinde beslenmenin hem manevi hem  de eğlenceli yanları anlatılmıştır.  “Kitchen Orchestra”da öğrencilerimiz  meyve ve sebze  olarak canlandırdıkları yiyeceği anlatıp, aynı zamanda da mutfak malzemeleriyle de nasıl müzik yapılabileceğini muhteşem danslarıyla ispatlamışlardır.

“VOC-COM “ adlı kelime yarışmasında öğrencilerimiz “Juicy Fruit  ve Crunchy Veggies “olarak iki grup halinde  İngilizce kelime bilgilerini ölçmüşlerdir. Gösteride okulumuzda 2. yabancı dili olarak öğretilen Almanca dilinde de “Oakie Doakie” şarkı ve danslarıyla seyircilerimizi coşturmuşlardır. Gösterimiz enerji dolu “Move And Freeze” şarkısı ve dans performansıyla sona ermiştir.

Seyirciler tarafından çok beğeni kazanan bu harika gösteri için  sahne alan tüm öğrencilerimize , katılımlarından dolayı  velilerimize ve emeği geçen 5. sınıf İngilizce öğretmenlerimiz Fatma BAYSAL, Tülin GÜRBÜZ ÖZKAN, İlmiye KARAKİMSELİ  ve Almanca öğretmenimiz Çiğdem ERDEM’e  için teşekkür ederiz .