5. Sınıf Veli Bilgilendirme Toplantısı

ÖĞRETMENLERİMİZE STEM EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ
14 Eylül 2017
Nakille Gelen Öğrencilerimize Yabancı Dil Destek Programı Uygulandı.
15 Eylül 2017

13.09.2017 tarihinde saat 10.00’da okulumuzun konferans salonunda beşinci sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. Beşinci ve altıncı sınıflardan sorumlu müdür yardımcımız Mustafa Koca, velilerimizi okulumuzun genel kuralları ve uygulamaları hakkında bilgilendirdi. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisimiz tarafından okulumuzda yürütülen rehberlik çalışmaları velilerimize tanıtıldı. Okulumuz öğrencilerinin TEOG başarısı sonuçları velilerimizle paylaşıldı. Velilerimiz bu toplantıda sınıf rehber öğretmenlerini tanıma fırsatı buldular. Türkçe, matematik, fen bilimleri, İngilizce, sosyal bilgiler, Almanca ve din kültürü zümreleri derslerin işlenişi, ders kitapları ve sınavlar hakkında bilgi verdi. Okulumuzun halkla ilişkiler, sağlık, yemek ve güvenlik birimleri velilerimize tanıtılarak toplantı sonlandırıldı. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.