14 Eyl

11.09.2018 tarihinde okulumuz konferans salonunda 5. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Okul müdürümüz Sayın Namık Kavraal’ın konuşmasıyla başlayan toplantımız, 5 ve 6. sınıflardan sorumlu müdür yardımcımız Sayın Mustafa Koca’nın okul kuralları ve uygulamalarını açıklaması ile devam etti. Velilerimiz, okulumuzdaki ölçme değerlendirme sistemi, ödül yönetmeliği ve yabancı dil ağırlıklı 5. sınıf ders programı hakkında bilgilendirildi. Velilerimiz, toplantıda 5. sınıflarımızın şube rehber öğretmenleri ile tanışma fırsatı buldular. Ana branş öğretmenlerimizin de derslerin işlenişi hakkında velilerimizi bilgilendirmesi ile toplantımız sonlandırıldı. Toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.