45. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA

Yabancı Diller Festivali Yapıldı.
30 Mayıs 2017
ÖĞRENCİLERİMİZ CAMBRİGDE SINAVINDA..
31 Mayıs 2017

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ

2016-2017 ÖĞRETİM YILI

1. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz,

2016-2017 Öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin mezuniyet töreniyle ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Bu önemli ve anlamlı günü, aile ortamının sıcaklığı ve içtenliği içinde öğrenci-öğretmen-veli dayanışmasıyla hep birlikte yaşayacağımız için mutluyuz.

Mezuniyet Töreni : 20 Haziran 2017 Salı

Yer : Okul Bahçesi Tören Alanı

Saat : 21:15

AÇIKLAMALAR

1. Cüppe ve Kep Dağıtımı : 12 – 19 Haziran 2017 tarihleri arasındaki mesai günlerinde Müd. Yrd. Erol DEDE’nin bilgisi dahilinde teslim alınacaktır.
  2. Tören Provaları : 19 Haziran 2017 Pazartesi saat 10.00

20 Haziran 2017 Salı saat 10.00

1. Lise son sınıf öğrencilerimizin tümünün katılacağı yıllık için toplu fotoğraf çekimi (kep ve cüppeli) 20 Haziran 2017 saat 10:00’da okulumuzda yapılacaktır.
  2. Tüm öğrencilerimizin, mezuniyet törenine öğrenci kıyafetleri, cübbeleri ve kepleri ile katılmaları gerekmektedir. Tören sırasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için provaya tüm öğrencilerimizin katılması önem taşımaktadır.
  3. Tören Kıyafeti

Kız öğrenciler : Öğrencilerimizin; beyaz gömlek, kravat,lacivert etek, ten rengi ince çorap, koyu renk kapalı kösele ayakkabı, makyajsız, saçlar boyasız ve aksesuarsız olarak törene katılmaları gerekmektedir. (Mezuniyet törenine pantolon ile katılım söz konusu değildir.)

Erkek öğrenciler :  Öğrencilerimizin; gri pantolon, beyaz gömlek, kravat, koyu renk makosen ayakkabı ile saçlar ve favoriler kısa; sakalsız, bıyıksız bir şekilde törene katılmaları gerekmektedir.

• Kep Giyme Töreni resmi bir törendir. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin kılık-kıyafet ile ilgili yukarıda belirtilen kurallara uymaları zorunludur.