43. DÖNEM MEZUNLARIMIZI OMMER OTELİNDEKİ MUHTEŞEM BALOYLA UĞURLADIK

17 Haziran 2015
EYP Ev Sahipliği
17 Haziran 2015

Bir Cumhuriyet mucizesi ve büyük bir eğitim hamlesi olan TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesinin 43.mezunlarını aydınlık geleceğe uğurlamanın onurunu yaşıyoruz.

Birbirinden şık kıyafetlerle göz dolduran öğrencilerimiz; yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerinin katıldığı baloda gönüllerince eğlendiler.TED mezunu olmanın gururunu,heyecanını gece boyunca yaşayan mezunlarımız;sevgiyi,dostluğu,paylaşmayı öğrendikleri bu aileden ayrılmanın hüznünü de beraberinde yaşadılar.Birbirinden lezzetli yemeklerin paylaşıldığı baloda mezunlarımız için mezuniyet pastası kesildi.Dört yıl boyunca ailelerinin,öğretmenlerinin ve kendilerinin yorgunluğunu atarcasına oynayıp eğlenen mezunlarımız,geleceğimizi aydınlatacak TED meşaleleri olarak yola çıktılar.
Sürekli büyüyen ve gelişen, köklü bir geçmişe sahip bu ulu çınarın filizleri olarak yaşama tutunacak olan mezunlarımızın, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, TED ailesinin gurur duyacağı birer meşale olarak ülkemizi aydınlatmaya devam edeceğine yürekten inanıyoruz ve onlara yeni yaşamlarında başarılar diliyoruz.