43.DÖNEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

15 Haziran 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ OKULLARI’NDA KARNE HEYECANI
17 Haziran 2016

2015-2016 eğitim öğretim yılında 8.sınıfı bitiren öğrencilerimizi görkemli bir Liseye Geçiş Töreni ile uğurladık. Törene; Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. 43.Dönem Liseye Geçiş Törenimiz, velilerimizin salona gelmesi ve öğrencilerimizin yerlerini alması ile açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimize konuşmalar ile devam edildi.

Ortaokul-Lise Müdürümüz ve Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN konuşmasında öğrencilerimize:’’   Sizleri ilköğretim yaşantınız süresince ufku geniş, yeniliklere açık, özgüveni yüksek, araştıran, sorgulayan, çevreye duyarlı, vatanını, bayrağını seven, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bunları yaşam tarzı olarak benimseyen insanlar olarak yetiştirmeye gayret ederek bilimde, sanatta ve sporda sizlere eğitimin en iyisini vermeye çalıştık. Çünkü sizler Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğisiniz. Bugünlere erişmenizde bizlere her türlü desteği veren vakıf yönetim kurulumuza,  yöneticilerimize, öğretmenlerimize, okulumuzun her kademesinde görev yapan çalışma paydaşlarımıza ve değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum.’’ diyerek bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

8.sınıf öğrencilerimizin akademik derecelerinin açıklanması, ödüllerinin dağıtımı, flama teslimi ve belge dağıtımı ile devam 43. Dönem Liseye Geçiş Törenimiz, öğrencilerimizin püskül çevirmesi,  kep atması ve TED Kayseri Koleji Marşını hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla söylemesi ile son buldu.