42. DÖNEM MEZUNLARIMIZA OMMER OTELİNDE MUHTEŞEM BALO DÜZENLENDİ

MEZUNLAR DERNEĞİ VE ÇİÇEĞİ BURNUNDA MEZUNLAR BİR ARADA
25 Haziran 2014
TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 42. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI
25 Haziran 2014

25 Haziran 2014 tarihinde güzel bir törenle mezun ettiğimiz TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 42. dönem mezunlarını Ommer ’deki baloyla aydınlık bir geleceğe uğurladık.

Birbirinden şık kıyafetlerle göz dolduran mezun öğrencilerimiz; velilerinin, sevdiklerinin, öğretmenlerinin, yöneticilerimizin katıldığı baloda gönüllerince eğlendiler. TED Kayseri mezunu olmanın gururunu, heyecanını gece boyunca yaşayan mezunlarımız; sevgiyi, dostluğu, paylaşmayı öğrendikleri bu aileden ayrılmanın hüznünü de beraberinde yaşadılar. Birbirinden lezzetli yemeklerin paylaşıldığı baloda mezunlarımız için mezuniyet pastası kesildi. Dört yıl boyunca yaşadıkları yoğunluğu ve bu yoğunluğun getirdiği yorgunluğu atarcasına oynayıp eğlenen genç mezunlarımız, gecenin sonunda geleceğimizi aydınlatacak TED meşaleleri olarak yola çıktılar.
Genç mezunlarımızın, iyi bir üniversite kazanarak aydınlık bir gelecek için sorumluluğunu bilen, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, TED ailesinin gurur duyacağı birer meşale olarak ülkemizi aydınlatmaya devam edeceklerine yürekten inanıyoruz.

42. Dönem mezunlarımıza yeni yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.