4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI

17 Şubat 2017
12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİNDE DENEME SINAVI UYGULANDI
21 Şubat 2017

17.02.2017 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı Dil Ağırlıklı 5.Sınıf Programı anlatıldı . Programda  Okul rehber öğretmenimiz öğrencilerimizin böylesine köklü bir kurumda eğitim gördükleri için ne kadar şanslı olduklarını dile getirirken; Ortaokul Müdür Yardımcımız Sayın Mustafa KOCA  ise  5.sınıf yabancı dil ağırlıklı ders programı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.5.Sınıfta yabancı dil dersleri uygulamalarını ise Sayın Fatma BAYSAL anlattı. Ortaokul Rehber öğretmenimiz Sayın Ece TÜLÜ ise 5.sınıflara uygulanan rehberlik faaliyetlerini anlattı. Ölçme  değerlendirme uzmanımız Sayın Şeyda SEVİNÇ ise çalışmalarına ve TEOG başarımıza değindi.