4. Sınıf Öğrencilerimize ve Velilerimize Ortaokul Tanıtım Toplantısı Yapıldı

REKORTMEN ÖĞRENCİMİZ YİĞİT ARSLAN’DAN ULUSLARARASI BAŞARI
12 Şubat 2019
AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’ndan Öğrencilerimize Kariyer Semineri…
12 Şubat 2019

dav

TED Kayseri Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimize ortaokul program ile ders içi ve ders dışı etkinlikler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi:

Okul müdürümüz Namık KAVRAAL, okul tercihinin öğrencinin gelecekteki mesleki ve sosyal hayatı üzerindeki etkilerine değinmiştir. Bu noktada okulumuzun özgüven sahibi, çağa ayak uyduran, çevreye uyumlu bireyler yetiştirmedeki hassasiyetine vurgu yapmıştır.

Müdür yardımcımız Mustafa KOCA, velilerimizi ve öğrencilerimizi yabancı dil ağırlıklı ders programı ve okulumuzda uygulanan ödev sistemi hakkında bilgilendirmiştir.

Rehber öğretmenimiz  Zeliha AKSOY, velilerimizi ortaokulda uygulanan rehberlik çalışmaları, okulumuzun gezi programı, sosyal faaliyetleri ve kulüp çalışmaları hakkında bilgilendirmiştir.

İngilizce ve Almanca zümresi, yabancı dil programı ders içeriği, ödevler ve uygulanan çeşitli aktivitelerle ilgili, Ortaokulda uygulanan sınavlar ve telafi çalışmaları ile ilgili Ölçme ve Değerlendirme Birimi, ayrıca okulumuzda uygulanan yetenek zümresi faaliyetleri hakkında velilerimiz bilgilendirilmiştir.

Toplantı sonunda velilerimizden gelen  soruları okul müdürü, müdür yardımcısı ve ilgili öğretmenlerimiz cevaplamıştır. Bilgilendirme toplantımıza katılan tüm değerli velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.