26 Şub

TED Kayseri Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz ve velileri için Ortaokul Tanıtım Toplantısı düzenledik. Öğrencilerimizle ve velilerimizle ortaokuldaki yabancı dil ağırlıklı haftalık ders programı ve hafta sonu Ödev Sistemi hakkında bilgilendirdik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz, ortaokulda uygulanan gezi programı, sosyal faaliyetler ,spor faaliyetleri ve kulüp çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Ortaokul Rehberlik Servisi olarak yapılan çalışmalar öğrencilerimizle ve velilerimizle paylaşıldı. İngilizce ve Almanca öğretmenlerimiz, ders içeriği, ödevler ve uygulanan çeşitli aktivitelerle ilgili velilerimizi bilgilendirdiler. Ortaokulda uygulanan sınavlar ve telafi çalışmaları ile ilgili bilgilendirme Ölçme ve Değerlendirme Birimi tarafından yapıldı. Bilgilendirme toplantımıza katılan tüm değerli velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.