20 Ara

TED Kayseri Koleji öğrencileri 14-17 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Eyüboğlu Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşen “2nd School Session of European Youth Parliament (EYP) Turkey” konferansına İngilizce öğretmenimiz Gözde Enginler’in rehberliğinde  katılmışlardır.

Açılış konuşmasını Avrupa Birliği Türkiye Delegasyon Başkanı ve Avrupa Birliği Türkiye Elçisi Christian Berger’in yaptığı konferansta, öğrencilerimiz üç gün boyunca komite çalışmalarında AB ülkelerinin eğitim, ekonomi, politika, endüstri, teknoloji, hukuk ve çevre ile ilgili durumlarını tartışmışlar ve buldukları çözüm önerilerini son gün genel mecliste sunmuşlardır.

Konferansa katılan öğrencilerimiz yapılan çalışmalarda AB ülkelerinin sorunları ile ilgili farkındalık  kazanmalarının yanı sıra İngilizce’yi aktif ve verimli bir şekilde kullanma fırsatı elde etmişlerdir.