29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 92.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI…

5-6-7. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI DUYURUSU
4 Kasım 2015
10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni
5 Kasım 2015

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 92. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 92.yıl özel kutlama törenimize; vakıf yönetim kurulu üyelerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 92.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, Türkçe dersi öğretmenimiz Sayın Asuman AYTEKİN’ in günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti. Tören programımızda “Cumhuriyet” teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı koro, oratoryo, dans, drama gösterileri tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi. Programımız toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Emek, katkı ve işbirliklerinden dolayı tüm TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları öğrenci ve öğretmenleri ile yoğun katılımları ve eşlikleriyle bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.
Cumhuriyetin 92.Kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.
Tüm TED Ailesinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.